Sports Algemeen Administratie om het netwerk van mensen te recorderen: Los verder het probleem op van "Fitness Go"

Sports Algemeen Administratie om het netwerk van mensen te recorderen: Los verder het probleem op van "Fitness Go"

"Het wordt aanbevolen om een ??groot aantal openbare basketbalvelden, badminton, pingpongbanen in stedelijke en andere openbare welzijnsoefeningslocaties te bouwen. Let op de fitnessbehoeften van ouderen." "Om het leven van de mensen te verrijken, de Gemeenschap zou literaire activiteiten en sportwedstrijden moeten organiseren. "Inclusief het onderwerp van de populariteit van massa fitness kennis, bouw van openbare sportoefening, nationale fitness-evenement, etc., etc.

De algemene toediening van sport-generaal hecht veel belang aan de netwerkgebruikers van het volk en reageert actief. In het antwoord, het antwoord, zal het uiteindelijk de intensiteit van de fitnessfaciliteiten rond de mensen oplossen, het probleem van "fitness" verder op te lossen; Choice Threshold, innovatieve modus, met uitzicht op het sociale netwerknetwerk, sporttalenten; door allerlei soorten media uitgebreid bekendgemaakte wetenschappelijke fitnesskennis, bel de massa’s om wetenschappelijke fitnesskennis te beheersen, gezonde niveaus te bevorderen; blijf goed werk doen , ontwikkel de senioren, bevordering van de fysieke en mentale gezondheid van ouderen; de toekomst, de algemene administratie van de sporten zal nauw rond het nieuwe model, een nieuwe manier om aan de behoeften van de mensen te voldoen en om de nationale fitness-evenementenactiviteiten te organiseren en te zetten de evenementenactiviteiten rondom de mensen.

Voortdurend bevordering van de reparatie van het korte-bordproject lost het "fitness" probleemgegevens weer op, vanaf het einde van 2020, het nationale sportveld is 10.000, de sportruimte is honderd miljoen vierkante meter, het Per Capita Sports Field Area Square meter.

Sommige Netizens vóór het bericht "Leider Message Board" en ontbreekt nog steeds meer handige nationale fitness openbare plaatsen. "Om de conditie van gewone mensen te vergroten, verbetert het enthousiasme van lichaamsbeweging de fysieke conditie van de hele mensen, Het wordt aanbevolen om een ??groot openbaar basketbalveld in de stad te bouwen., de oefenruimte van het openbare welzijn, zoals het Badminton, het Ping Pong-veld. "De sporten Algemeen Administratie reageerde hierop om de bestaande bezettingsgraad te verbeteren, de Sports Algemeen Administratie promoot actief het open werk van grootschalige openbare sportlocaties met relevante afdelingen en heeft meer dan 1.000 grootschalige openbare een jaar gesubsidieerd. Sport-locaties zijn open voor het publiek of goedkoop.

Een reeks normen en normen is gelanceerd, die het National Fitness Center, Fitness Trail, Multi-functioneel sportveld, intelligente fitnessapparatuur, intelligente fitnessplaatsconstructie en managementdiensten, enz., Verdere verbetering van de nationale fitness site faciliteiten openbaar serviceniveau verbeteren .